SM-N915F — Samsung Galaxy Note Edge Lollipop Stock Rom

Samsung Galaxy Note Edge Stock Rom Yüklemesi  konumuz ile yaşadığınız yazılımsal sorunlarını ortadan kaldırabilirsiniz. Bugün sizlere r...



Samsung Galaxy Note Edge Stock Rom Yüklemesi konumuz ile yaşadığınız yazılımsal sorunlarını ortadan kaldırabilirsiniz. Bugün sizlere rom yükleme konusunda bilgiler ve orijinal rom dosyasını paylaşacağız. Yazılım yüklemesi hangi sorunları ortadan kaldırır öncelikle bu konuda ufak bir bilgi verelim. Rom yani yazılım yüklemesi telefondaki yaşadığınız yazılımsal sorunları düzeltir. Telefondaki kasma,yavaşlama veya donma meydana geliyorsa, uygulamalar sürekli hata verip kapanıyorsa, samsung yazısında kalıyor veya sürekli telefon kendini yeniden başlatıyorsa, desen kilidi sonucu telefon kitlenmiş ise bu veya buna benzer bir çok sorun ile karşı karşıya iseniz rom yükleyerek telefonu ilk aldığınız günkü sorunsuz haline çevirebilirsiniz.

Yukarıda verdiğimiz kısa bilgiden sonra önemli iki bilgiyi daha paylaştıktan sonra rom yüklemesine geçebiliriz. Bu iki bilginin ilki telefonda önemli dosyalarınız var ise bunların yedeğini almak ikinci bilgi ise telefonun şarj durumunun %50 ve üzerinde olduğundan emin olmak. Eğer şarj durumunuz kritik seviyede ise kesinlikle rom yüklemeyi tavsiye etmiyorum. Onun dışında verilerinizi samsung kies programı ile de alabilirsiniz. Yedekleme ve şarj durumunu kontrol ettikten sonra artık hazırsanız alttaki linklerden birinden rom dosyasını indirip kuruluma başlayabilirsiniz.

Türkiye 5.0.1 (SM-N915F) – Nisan 2015

İNDİR



Yukarıdan telefonunuza rom dosyasını indirdiyseniz aşşağıdaki adımları takip ederek yazılım yükleme işlemine devam edebilirsiniz.

  • Odin programını BURADAN bilgisayarınıza indirin
  • Daha sonra BURADAN ilgili USB sürücülerini bilgisayarınıza yükleyin. ( bu işlemi bilgisayarınız, telefonu görmezse yaparsınız. Bilgisayar telefonu tanırsa gerek yok kurmanıza. )
  • Telefonunuzu kapalı konuma getirin
  • “ Ses Kısma + Menü (Home) + Power (Açma)  ” tuşlarına aynı anda basın Download Mode açılacaktır. Ses açma tuşuna basarak devam edin.
  • İndirmiş olduğunuz ODİN programı açın ve telefonu USB kablosu ile bilgisayara bağlayın. Gerekli sürücüler yüklendikten sonra ODİN programı telefonunuzu tanıyacaktır.
  • Programda “Auto Restart ve Reset Time” kutucukları işaretli değilse işaretleyin, “AP”kutucuğunu işaretleyin ve “AP” butonuna tıklayarak sitemizden indirdiğiniz “.tar .md5″uzantılı rom dosyasını seçin.
  • Herşey hazır olduğunda ” Start “ butonuna basın ve işlemin bitmesini bekleyin


samsung-galaxy-note-edge-sm-n915f-rom-yuklemesi-odin

Yukarıda anlatılanları sırası ile uyguladığınız taktirde telefon kendini yeniden başlatır ve ilk aldığınız gün ki yaptığınız kurulum sonrası kullanıma açılır. Herhangi bir noktada sorun yaşarsanız yorum yaparak destek isteyebilirsiniz.

YORUMLAR

Ad

ajax,5,Android,23,apkgelistirme,1,arizanotlari,33,bot,1,fixwindows,3,fpdf,1,Frp Kaldırma,5,Huawei,2,instagram,1,internetttenparakazanma,1,Javascript,6,js,5,kampanyalar,1,kriptopara,1,link çevirici,3,nasilyapilir,60,opencart,2,pcbdevre,4,php,24,phpproje,13,premium link çevirici,4,programlar,5,root,3,Samsung,4,Turbobit premium,5,windows,6,
ltr
item
Enes BİBER'in Blogu: SM-N915F — Samsung Galaxy Note Edge Lollipop Stock Rom
SM-N915F — Samsung Galaxy Note Edge Lollipop Stock Rom
https://3.bp.blogspot.com/-RLg3klkfWo0/W0ml4NcXmhI/AAAAAAAAA7Y/mZj6eydLU4wL-NmWdHCFu-gRaSZUMUaOwCLcBGAs/s320/915f.png
https://3.bp.blogspot.com/-RLg3klkfWo0/W0ml4NcXmhI/AAAAAAAAA7Y/mZj6eydLU4wL-NmWdHCFu-gRaSZUMUaOwCLcBGAs/s72-c/915f.png
Enes BİBER'in Blogu
https://enesbiber.blogspot.com/2018/07/sm-n915f-samsung-galaxy-note-edge.html
https://enesbiber.blogspot.com/
https://enesbiber.blogspot.com/
https://enesbiber.blogspot.com/2018/07/sm-n915f-samsung-galaxy-note-edge.html
true
2261171885880543500
UTF-8
Tüm Konuları Yükle Başka Gönderi Yok TÜMÜNÜ GÖSTER Devamını Oku Cevapla iptalet Sil Bay Ana Sayfa SAYFALAR KONULAR Tümünü Göster SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİM ETİKET ARŞİV ARAMA TÜM KONULAR Hiçbir Konu Bulunmadı Ana sayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ock şub mrt nis May haz tem Ağs eyl ekm ksm Arl Şu An 1 Dakika Önce $$1$$ Dakika Önce 1 Saat Önce $$1$$ Saat Önce Dün $$1$$ Gün Önce $$1$$ Hafta Önce 5 Haftadan fazla Takipçiler Takip Bu İçerik Özel Lütfen Paylaş ve Aç Tüm Kodu Kopyala Tüm Kodu Seç Panoya Kopyalandı [CTRL]+[C] Kombinasyonu ile (yada CMD+C) ile Kopyalayın